Dags igen för Gävlemaran, denna härliga Musikfestival !

Vi har nu fått fullständiga rättigheter vilket innebär följande:

OBS ! Åldersgräns på Fredag och Lördag: 18 år, i målsmans sällskap är det 15 år. Söndag har vi ingen åldersgräns, då vi inte har någon alkoholservering denna dag.

Vi kommer att ha allt till försäljning som ni behöver för en helt komplett musikkväll, fikaservering med smörgåsar och korv, frukt, sportdryck, kexchoklad,m.m. För er som är allergiska mot gluten eller laktos, säg till i serveringen så ordnar dom fika till er!

OBS! Ni kan inte ta med er egen dryck och mat in på Parken p.g.a. de restaurangregler som gäller! För att vi skall tillåta vattenflaskor i lokalen gäller att de skall vara TOMMA vid inpassering i entrén, kontroller kommer att finnas. Ryggsäckar och väskor lämnar ni in i garderoben som är bevakad hela kvällen och dessutom är det gratis. Ni kan hämta ut era saker så ofta ni vill under kvällen, inga problem ! Har ni önskemål om fler saker som ni önskar, hör av er.

Även nu så kan ni boka mat före musiken börjar, det var väldigt uppskattat i våras, och en riktigt trevlig start på kvällen. Mer om det kan ni läsa under Måltider eller Biljetter.

Så än en gång, TACK för alla varma ord, mail, SMS, kramar och allt beröm som jag har fått för att det anordnas musikfestival på Parken i Gävle, denna underbara lokal som är mitt andra hem (och även för några till av er därute..) och jag önskar er igen:

Välkomna till GÄVLEMARAN på Parken i Gävle !!!

Webmaster: Anders Hessel från: