Gävlemaran 20-22 mars 2020 är inställd !

 
DELA GÄRNA!!!!
 
På grund av Coronavirusets spridning i Sverige så har Sveriges Regering igår tisdag fastlagt ett förbud för alla offentliga arrangemang med mer än 500 deltagare.
 
Detta drabbar Gävlemaran då vi alltid har runt 1000 deltagare per kväll, och oavsett bestämd publiksiffra så har vi beslutat att omedelbart följa de direktiv som finns och ta vårt samhällsansvar genom att ställa in.
 
Vi är väldigt ledsna för detta, och ett nytt datum nu i vår för en ny Gävlemara är omöjligt, både för att vi inte vet hur länge detta förbud gäller (det talas om 2 månader) och för att alla band som skulle ha spelat redan är uppbokade.
Ni som har köpt förköp får 2 alternativ för era redan betalade biljetter:
 
Biljetterna kommer att vara giltiga på Gävlemaran i höst vecka 42, dvs 16-18 oktober, även fast de är daterade 20-22 mars 2020
 
Ni som inte kan komma i höst eller av någon annan anledning inte kan eller vill delta då får givetvis pengarna tillbaka för era biljetter. Ni behöver då kontakta Nortic och begära återbetalning, och det kan ni göra närhelst ni önskar under hela våren och sommaren.
 
Observera att Nortic just nu har en extremt hög belastning på grund av den uppkomna situationen, så vi ber er att ha förståelse för detta.
 
Återigen så beklagar vi att vi ej kan genomföra Gävlemaran, både för er besökare och alla band som är inblandade i detta populära evenemang.